Voetbaldagen(3-DAAGSE) 

 

Soccer Academy geeft voetbaldagen tijdens de schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties organiseert Soccer Academy de befaamde voetbaldagen, "Driedaagse"

De voetbaldagen worden gehouden bij de vereniging RCL in Leiderdorp en vanaf de meivakantie ook bij de vereniging SJZ uit Zoeterwoude dorp gehouden. Dit onder begeleiding van onze enthousiaste en kundige voetbaltrainers. Wij verzorgen de voetbaldagen met veel leuke spel- en voebalvormen en professionele techniektraining waar Soccer Academy om bekend staat.

Tijdens de voetbaldagen krijgen de spelers handige tips mee van de trainers. De nadruk ligt in het leren en vooral plezier hebben van de betreffende oefeningen. "Het moet een voetbalfeest zijn voor uw kind!"

De voetbaldagen worden georganiseerd voor jongens en meisjes van 4 t/m 13 jaar.  U hoeft niet persé lid te zijn van een vereniging: iedereen is dus welkom. De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau en worden daarnaast bewust klein gehouden. Hierdoor krijgen alle kinderen de juiste aandacht die ze verdienen. Tijdens de voetbaldagen is uw kind actief in een veilige en vertrouwde omgeving.

Een voetbaldag duurt van 09.00-13.00 uur. Dit is inclusief fruit, koekjes ed. en limonade en een Soccer-Academy shirt met Bidon! Kosten voor dit allemaal: slechts €109-. Bent u in het bezit van het soccer-academy shirt dan krijgt u €10,- korting.

👉 Inschrijven

De aankomende driedaagse:

8, 9 en 10 juli. Complex RCL (Leiderdorp)