Voetbaldagen

 

Soccer Academy geeft voetbaldagen tijdens de schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties organiseert Soccer Academy de befaamde voetbaldagen, "Driedaagse" of "voetbaldagen"

De voetbaldagen worden gehouden bij de vereniging RCL in Leiderdorp en FC Oegstgeest Tijdens de meivakantie zijn wij te vinden bij de vereniging RCL en in de zomervakantie, bij  de vereniging FC. Oegstgeest.  Wij verzorgen de voetbaldagen met veel leuke spel- en voebalvormen en professionele techniektraining waar Soccer Academy om bekend staat. Dit uiteraard onder begeleiding van onze enthousiaste en kundige voetbaltrainers.

Tijdens de voetbaldagen krijgen de spelers handige tips mee van de trainers. De nadruk ligt in het leren en vooral plezier hebben van de betreffende oefeningen. "Het moet een voetbalfeest zijn voor uw kind!"

De voetbaldagen worden georganiseerd voor jongens en meisjes van 4 t/m 13 jaar.  U hoeft niet persé lid te zijn van een vereniging: iedereen is dus welkom. De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau en worden daarnaast bewust klein gehouden. Hierdoor krijgen alle kinderen de juiste aandacht die ze verdienen. Tijdens de voetbaldagen is uw kind actief in een veilige en vertrouwde omgeving.

Een voetbaldag (Driedaagse) duurt van 09.00-13.00 uur. Dit is inclusief fruit, koekjes ed. en limonade en een Soccer-Academy shirt! Kosten voor dit allemaal: slechts vanaf €125-. Bent u in het bezit van het soccer-academy shirt dan krijgt u €10,- korting.

Voetbaldagen (Tijdens de zomer) duren iets langer, 09:30-15:30. 

👉 Inschrijven

De aankomende driedaagse/Voetbaldagen:

Voorjaarsvakantie driedaagse 21, 22 en 23 februari📍Sportcomplex FC Oegstgeest

Mei driedaagse 29 en 30 april en 1 mei.📍Locatie RCL

Zomer voetbaldagen* zijn op 18, 19, 20 en 21 juli van 09:.30-15:30 inclusief lunch, tussendoor, limonade en nog veel meer💪📍Locatie FC Oegstgeest. Kosten vanaf €235-.

 

*Mogelijkheden om uw kind eerder te brengen of later te halen behoort tot de mogelijkheden (Meerprijs) Vraag naar de mogelijkheden.