Algemene voorwaarden

Alle lessen gaan altijd door. Maar in geval van slechte weersomstandigheden kunnen de trainingen worden afgelast. U wordt tijdig geïnformeerd via een SMS- WhatsApp- of emailbericht.

Start training

We verzoeken je elke training 15 minuten van te voren aanwezig te zijn en je even te melden bij één van de aanwezige trainers. Wil je voordat de training begint alvast wat oefeningen doen? Dat kan, maar doe dat niet waar we gaan trainen. Zoek dan even op het veld een ander plekje op. Wij verzoeken ouders, broertjes of zusjes niet het veld te betreden tijdens de trainingen.

Verplichte kleding

Er wordt altijd getraind in voetbalkleding (afnemen trainingspakket, verplicht vanuit soccer-Academy) voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht.

Afmelden

In geval van ziekte of een blessure moet je dit zo snel mogelijk melden vóór aanvang van de training. Dat kan via een SMS- WhatsApp- of emailbericht. Wij bieden alleen binnen de lopende cursus een inhaalmogelijkheid. Afwezigheid vanwege andere activiteiten kunnen niet ingehaald worden.

Betaling

Het cursusgeld tbv Soccer-Academy moet vóór de eerste training worden overgemaakt op rekeningnummer NL67INGB0009529064 t.n.v. T. de Ruijsscher te Leiden en onder vermelding van voor- en achternaam van de speler.

Indien noodzakelijk kan op de eerste trainingsdag ook contant worden betaald aan Ties de Ruijssher. In overleg is gespreide betaling mogelijk.

 

Er kan geen restitutie van cursusgeld voor een gemiste les plaatsvinden. In hoge uitzonderingen kan restitutie van een volledig of deels gemiste cursus plaatsvinden, bijvoorbeeld bij ernstige blessures of persoonlijke omstandigheden. De beoordeling hiertoe ligt geheel bij Soccer Academy. Bij onmacht zoals natuur ed. zal Soccer-Academy een oplossing aanreiken in de vorm van een compensatie, de beoordeling hiertoe ligt geheel bij Soccer-Academy.

Beeldmateriaal

Het kan zijn dat Soccer Academ foto’s of film maakt van spelers en trainers voor promotiedoeleinden zowel online als offline. Als u uw kind inschrijft kunt u aangeven dat u geen toestemming geeft voor het maken en gebruiken van beeldmateriaal van uw kind. U kunt (nadien) altijd een foto van uw kind van deze website laten verwijderen. Het is ouders en anderen die een training bijwonen altijd toegestaan om te fotograferen of te filmen en dit materiaal via sociale netwerken te verspreiden. Houd er wel rekening mee dat u behalve uw eigen kind ook andere kinderen kunt registreren en dat niet iedereen foto’s van zijn kind online wilt hebben. Zie ook onze privacy statement voor meer informatie over de bescherming van uw persoonsgegevens.

.