Voetbaldagen bij Soccer-Academy 

 

Ook soccer-academy geeft voetbaldagen tijdens diverse schoolvakanties

 

Tijdens de schoolvakanties (3,4 en 5 mei) organiseert Soccer-Academy en keepersschool Wesley Kerkvliet de befaamde voetbaldagen

 

De voetbaldagen worden gehouden bij de vereniging RCL, Dit onder begeleiding van onze gekwalificeerde en enthousiaste voetbal- en keepertrainers. Wij verzorgen de voetbaldagen met veel leuke speel- en voebalvormen tot professionele techniek- en keeperstrainingen waar Soccer-Academy en Keeperschool Wesley Kerkvliet om bekend staan.

 

Tijdens de voetbaldagen krijgen de spelers handige tips mee van de trainers. De nadruk ligt in het leren en vooral plezier hebben van de betreffende oefeningen. "Het moet een voetbalfeest zijn voor uw kind!"

 

De voetbaldagen worden georganiseerd voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar en voor keepers t/m 18 jaar. U hoeft niet perse lid te zijn van een vereniging, iedereen is dus welkom. De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau en worden daarnaast bewust klein gehouden. Hierdoor krijgen alle kinderen de juiste aandacht die het verdient. Tijdens de voetbaldagen is uw kind actief in een veilige en vertrouwde omgeving.

 

Normaliter duurt een voetbaldag van 09.30-15.30 alleen ivm de corona ziet de dag er iets anders uit. De dag begint om 0900 en duurt tot 1300. Dit is inclusief fruit en limonade!

 

Datum: 3, 4 en 5 mei van 09:00-13:00 (inclusief tussendoor en limonade)