Voetbaldagen Soccer Academy 

 

Soccer Academy geeft voetbaldagen in de schoolvakanties

 

Tijdens de schoolvakanties organiseert Soccer Academy de befaamde voetbaldagen. Tijdens de zomervakantie zal er wederom een driedaagse zijn; 19, 20 en 21 juli.

 

De voetbaldagen worden gehouden bij de vereniging RCL in Leiderdorp. Dit onder begeleiding van onze gekwalificeerde en enthousiaste voetbaltrainers. Wij verzorgen de voetbaldagen met veel leuke spel- en voebalvormen en professionele techniektraining waar Soccer Academy om bekend staat.

Tijdens de voetbaldagen krijgen de spelers handige tips mee van de trainers. De nadruk ligt in het leren en vooral plezier hebben van de betreffende oefeningen. "Het moet een voetbalfeest zijn voor uw kind!"

 

De voetbaldagen worden georganiseerd voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar.  U hoeft niet persé lid te zijn van een vereniging: iedereen is dus welkom. De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau en worden daarnaast bewust klein gehouden. Hierdoor krijgen alle kinderen de juiste aandacht die ze verdienen. Tijdens de voetbaldagen is uw kind actief in een veilige en vertrouwde omgeving.

 

Een voetbaldag duurt  van 09.00-13.00 uur. Dit is inclusief fruit en limonade! Kosten voor dit allemaal: slechts €79,-