Keepersschool Kerkvliet

Wil jij graag deelnemen aan leerzame en leuke keeperstrainingen om een betere keeper te worden? Dat kan! Meld je aan bij Soccer Academy Ties de Ruijsscher en ik neem snel contact met je op. Check de data bij  Agenda of schrijf je snel in Inschrijven

Ik ben zelf al 12 jaar lang keeper en ik spreek uit ervaring als het gaat om de bal klemmen of weten dat je de bal moet verwerken naar de zijkant. Door fijne kneepjes toe te passen tijdens de training, kunnen de keepers het iedere training oefenen waar zij zich kunnen/willen verbeteren. Daar zullen we iedere week ook mee bezig zijn. Ik begin aan mijn derde seizoen als keeperstrainer en ben uiteraard zelf ook bezig om mezelf te ontwikkelen als keeperstrainer en de uitdaging week na week op te zoeken bij de keepers.

 

Bij keepersschool Kerkvliet leer je de basis van het keepen en krijg je talloze oefeningen die leuk en leerzaam zijn en het belangrijkste van alles, om de bal tegen te houden! Week na week krijg je te maken met zowel ware als lichte oefeningen. Conditioneel en kracht zijn belangrijk als keeper en vergeet zeker de concentratie als keeper niet!!

 

Ben jij net zo gedreven als ik om hogerop te komen als keeper en wil jij samen met mij er hard voor werken? Meld je dan snel aan en kom meetrainen!

Wil je meer weten?👉 check mijn webpagina: https://www.keepersschoolkerkvliet.nl

 

@ keepersschoolkervliet@hotmail.com